Skip to main content

DAN’S entertainment Duo’s

DAN’S entertainment heeft verschillende duo’s die mee doen aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

De DAN’S duo’s worden getraind op hoog niveau waarbij de dansers zichzelf kunnen verbeteren op verschillende aspecten in dans. Je hebt bij ons de kans om een vaste trainer te kiezen. Samen met deze trainer plan je trainingen in en stel je voor het komende seizoen een doel die jullie als duo willen behalen.  Naast dat je een vaste trainer hebt, werk je ook als duo zijnde aan je eigen succes. Hiervoor is een apart duo uur waarin jullie voor jezelf kunnen trainen en extra dingen kunnen verbeteren.

Tijdens trainingen wordt aandacht besteed aan de manier hoe bewegingen uit worden gevoerd, het beheersen van verschillende dansstijlen, kracht, lenigheid, techniek, synchroniciteit, uitstraling, zelfvertrouwen en energie. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat het duo goed presteert op wedstrijden, zichzelf kunnen verbeteren en groeien als dansers.

Lijkt jou het leuk om in als duo te dansen, veel gezellige dingen te doen en hard te werken zodat je kan dansen op nationaal en internationaal niveau? Stuur ons dan een bericht.

Voor duo’s is het niet nodig om audities te doen. Wel wordt er gekeken naar of het duo bij elkaar past d.m.v. verschillende oefeningen en trainingen.