Skip to main content

DAN’S entertainment Solisten

DAN’S entertainment heeft verschillende solisten die mee doen aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

DAN’S solisten worden getraind op hoog niveau waarbij de danser zichzelf kan verbeteren op verschillende aspecten in dans. Je hebt bij ons de kans om een vaste trainer te kiezen. Samen met deze trainer plan je trainingen in en stel je voor het komende seizoen een doel die je als solist wil behalen.  Naast dat je een vaste trainer hebt, werk je ook als solist zijnde aan je eigen succes. Hiervoor is een apart solo uur waarin je voor jezelf kan trainen en extra dingen kan verbeteren.

Dansen als solist houd in dat je alleen danst op muziek die je van te voren nog niet hebt geluisterd. We noemen dit ook wel freestyle.

Tijdens trainingen wordt aandacht besteed aan de manier hoe bewegingen uit worden gevoerd, het beheersen van verschillende dansstijlen, kracht, lenigheid, techniek, uitstraling, zelfvertrouwen en energie. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat je als solist goed presteert op wedstrijden, jezelf kan verbeteren en kan groeien als danser.

Lijkt jou het leuk om als solist te dansen, veel gezellige dingen te doen en hard te werken zodat je kan dansen op nationaal en internationaal niveau? Stuur ons dan een bericht.

Voor solisten is het niet nodig om audities te doen.