Skip to main content

DAN’S entertainment wedstrijdteams

DAN’S entertainment heeft verschillende wedstrijdteams die mee doen aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

De DAN’S teams worden getraind op hoog niveau waarbij de dansers zichzelf kunnen verbeteren op verschillende aspecten in dans.

Zo wordt er tijdens trainingen aandacht besteed aan de manier hoe bewegingen uit worden gevoerd, het beheersen van verschillende dansstijlen, kracht, lenigheid, techniek, synchroniciteit, uitstraling, zelfvertrouwen en energie. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat het team goed presteert op een wedstrijd, het doel voor het seizoen wordt samen met het team besloten en hier wordt naar toegewerkt.

Naast het harde trainen brengt een wedstrijdteam ook een hoop gezelligheid met zich mee, zo doen we samen met het team leuke dingen, is een wedstrijddag ook erg gezellig en zorgen wij ervoor dat het team voelt als een DAN’S-familie.

Lijkt jou het leuk om in een wedstrijdteam te dansen, veel gezellige dingen te doen en hard te werken zodat je kan dansen op nationaal en internationaal niveau? Houd dan de site en de social media in de gaten voor eventuele audities.

Volg onze teams op social media!

Facebook:

Instagram: